Maailman paras formulamaa

Asukaslukuun suhteutettuna Suomi on saavuttanut eniten Formula 1 -maailmanmestaruuksia maailmassa. Maamme hyvää menestystä niin formuloissa kuin autourheilussa yleensäkin on selitetty mm. vaikeilla ajo-olosuhteilla etenkin talvisin – liukkaat tiet varmasti osaltaan kehittävätkin ajotaitoa. Ainakin Jyrki Järvilehto, Mika Salo ja Heikki Kovalainen ovat kertoneet ajaneensa autoa jo varsin nuorina kotinsa läheisyydessä. Salon mukaan hän oli vain 13-vuotias, kun hän jo ajeli ystäviensä kanssa autolla.

Hidas sytytys

Vielä 1950- ja 1960-luvuilla Formula 1 ei juurikaan kuulunut uutisointiin lehdistössä. 1970-luvulla Leo Kinnusen pääsy karsinnoista lähtöruudukkoon ylitti uutiskynnyksen, mutta vasta Keke Rosbergin menestys 70-luvun lopulla nosti lajin suuren yleisön tietoisuuteen. Vain kaksi viikkoa ensimmäisen kilpailunsa jälkeen Rosberg voitti MM-sarjan ulkopuolisen kilpailun, ja Suomessa lehdistö riemuitsi voitosta. Kaudella 1978 Suomessa seurattiin formuloita enemmän kuin koskaan aiemmin.

Vuonna 1978 TV2 televisioi ensimmäisen Monacon F1-osakilpailun. Myös Anderstorpin kilpailu päätyi hieman yllättäen televisioon, sillä sen oli tarkoitus tulla ensin suorana radiolähetyksenä, mutta lopulta se lähetettiinkin yllätyskisana televisiosta. Myös Urheiluruutu alkoi säännöllisesti raportoida Euroopassa ajetuista kilpailuista – onnettomuuksineen ja kuolonkolareineen. Laji oli kuitenkin vielä tässä vaiheessa varsin tuntematon Suomessa, samoin kuin tallit. Seuraava vuosikymmen tulisi kuitenkin muuttamaan kaiken.

Jää murtuu Rosbergin myötä

1980-luvun alussa lehdistö ei vielä ymmärtänyt lajin teknistä puolta, ja menestyksen – tai sen puutteen – arveltiin olevan vain kuljettajasta itsestään kiinni. Kun Suomen toivo Keke Rosberg ei odotuksista huolimatta tuonut vielä tässä vaiheessa Suomelle voittoja, muotoutui hänelle lehdistön suussa ikuisen keskeyttäjän sekä selittelijän maine. Ensimmäisen kautensa päätteeksi vuonna 1980 Keke ajoi vielä Imolassa pisteille, ja jatkoa jäätiin odottamaan innolla.

Kausi 1981 oli lyhyesti sanottuna floppi, mutta kauden päätteeksi Rosbergille avautui pääsy Williams talliin. Tästä alkoi matka kohti maailmanmestaruutta, vaikka kotimaassa sen suuremmin kuin ulkomaillakaan ei kovin suuria vetoja Keken puolesta lyöty. Kaudella 1982 kaikki kuitenkin muuttui: Rosberg saavutti ensimmäisen voittonsa ja kauden päätteeksi maailmanmestaruuden. Asennemuutoksen aika oli käsillä, ja moottoriurheilu viimein tunnustettiin oikeaksi urheiluksi maassamme. Rosberg myös voitti vuoden urheilija -tittelin.

Ainutlaatuinen tuplamestaruus

Urheilu-uransa jälkeen Rosberg alkoi värväämään suomalaisia F1-sarjaan. Jyrki “JJ” Järvilehto sai kaudella 1991 rinnalleen tulokas Mika Häkkisen, jota Rosberg myös manageroi. Häkkinen aloitti Lotuksella ja siirtyi McLarenin testikuljettajaksi kaudella 1993. Järvilehto lopetti F1-uransa vuonna 1994, samana vuonna kun Mika Salo ajoi ensimmäisen kilpailunsa. Häkkinen loukkaantui vakavasti kaudella 1995, ja vastoin kaikki odotuksia palasi takaisin radoille seuraavalla kaudella.

Kaudella 1997 Häkkisen auto oli vielä epäluotettava, ja hän menetti maailmanmestaruuden Jacques Villeneuvelle. Mutta vuosi 1998 oli Häkkisen vuosi. Hän oli koko kauden MM-sarjan pistejohdossa ja voitti kahdeksan kilpailua, ohittaen myös Rosbergin voittojen määrässä. Kausi 1999 oli Häkkiselle vaikeampi, mutta hän onnistui silti säilyttämään mestaruutensa. Näin ollen Häkkisestä tuli siis ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suomalainen, joka on voittanut mestaruuden kahdesti.

Kivenkova Räikkönen

Kimi Räikkönen debytoi ensimmäisen kerran F1:ssä Sauber-tallissa kaudella 2001, ja siirtyi sen jälkeen McLarenille seuraavaksi kaudeksi Mika Häkkisen lopettaessa F1-uransa. Heti alusta asti Räikkönen nousi useaan otteeseen palkintopallille, ja ensimmäisen kerran hän onnistui voittamaan kilpailun kaudella 2003; jo samalla kaudella hän sijoittui MM-sarjassa toiseksi. Sama toistui kaudella 2005, eli Räikkönen jäi MM-hopealle, vaikka voitti kauden aikana seitsemän osakilpailua.

Vuonna 2006 Williams palkkasi isänsä Keken manageroiman Nico Rosbergin talliinsa kilpakuljettajaksi. Seuraavana vuonna Heikki Kovalainen debytoi Renault-tallissa. Japanin GP:ssä Kovalainen ja Räikkönen olivat toinen ja kolmas, ja tämä oli ensimmäinen kerta kun kaksi suomalaista on nähty F1-palkintopallilla yhtä aikaa. Räikkönen voitti kauden aikana kaikkiaan kuusi kilpailua, ja lopulta hänestä tuli maailmanmestari vain pisteen erolla Lewis Hamiltoniin – vaikka piste-eroa kärkeen oli suurimmillaan 26 pistettä.

Kymmenen vuoden odotus

Keke Rosbergin vuonna 1985 syntynyt poika, Nico Rosberg kilpaili Formula 1:ssä Saksan lipun alla, mutta on esimerkiksi Formula BMW -luokassa edustanut Suomea. Hän on sekä Saksan että Suomen kansalainen. Rosberg aloitti kilpa-autoilun 11-vuotiaana kartingilla. Vuonna 2002 hän siirtyi Saksan Formula BMW -sarjaan ja voitti mestaruuden saavutettuaan kauden aikana yhdeksän osakilpailuvoittoa. Joulukuussa 2002 ajettu Williams-testi teki Rosbergista kaikkien aikojen nuorimman F1-autoa testanneen kuljettajan.

Rosberg debytoi Formula 1:ssä kaudella 2006, ja uransa ensimmäisessä F1-kilpailussa Rosberg ajoi heti pisteille – hän on historian kolmanneksi nuorin pisteille yltänyt kuljettaja. Williamsista Rosbergin tie jatkui Mercedekselle vuonna 2010. Vuosina 2014 ja 2015 Rosberg oli MM-kakkonen, kunnes 2016 hän voitti F1-maailmanmestaruuden viiden pisteen erolla Lewis Hamiltoniin. Rosbergit ovat historian toinen maailmanmestaruuden voittanut isä-poika-pari. Saman vuoden joulukuussa Rosberg ilmoitti lopettavansa uransa.

Lajin tulevaisuus Kimin ja Valtterin käsissä

Formula 1 -sarjassa ajoi kaudella 2018 kaksi suomalaista kuljettajaa, Kimi Räikkönen sekä Valtteri Bottas. Vuonna 1989 syntynyt Bottas aloitti Williamsilla testikuljettajana vuonna 2010, ja siirtyi kilpakuljettajaksi 2013. Ensimmäisen F1-palkintopaikkansa, kolmannen sijan, Bottas saavutti vuonna 2014. Mercedes kuitenkin osti Bottaksen ulos Williamsilta ennen kautta 2017, ja tuolla kaudella Bottas saavuttikin sekä ensimmäisen paalupaikkansa että ensimmäisen voittonsa. Vuonna 2018 Bottas sijoittui F1-sarjassa viidenneksi.

 

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *